Vodna črpalka Stage6 R/T MK2 Piaggio - Gilera LC

S6-7990001

Nov izdelek

Vodna črpalka Stage6 R/T MK2 Piaggio / Gilera  LC

Več podatkov

Izdelek trenutno ni na zalogi

Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 10 točk zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 10 točk zvestobe ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 1,00 €.


80,00 €

Na seznam želja

Več podatkov

Vodna črpalka Stage6 R/T MK2 Piaggio LC nemškega strokovnjaka za uglaševanje Stage6. MK2 različica vodne črpalke Stage6 R/T je verjetno najboljši mehanski sistem vodne črpalke, ki je na voljo za motorje Piaggio 50-100cc.

Ekipa za raziskave in razvoj pri Stage6 R/T se je vrnila na delo in zamenjala rotor; zdaj uporabljajo izboljšan impeler z večjim pretokom vode in s tem boljšim hlajenjem za različico MK2 svoje že tako izjemno zmogljive vodne črpalke. Boljše hlajenje pomeni, da so tudi zelo visoke hitrosti / vrtljaji na minuto optimalno podprti.

Zobnik je CNC obdelan iz ultra lahkega aluminija. Manjša teža bo zmanjšala upor na ročični gredi. Zobnik je neposredno privit na pogonsko gred (vijak je priložen), ne na osnovno ploščo oljne črpalke. Tako je menjava jermena veliko lažja.

Pogonska gred je za razliko od originala izdelana iz nerjavečega jekla, kar bo podaljšalo vzdrževalne intervale. Ker zamenjava vodne črpalke pri Piaggio motorjih ni ravno sprehod po parku, je to precej pomembna točka.

Komplet vključuje tudi visokokakovostno oljno tesnilo podjetja Corteco in visokokakovostne kroglične ležaje SKF z nizkim trenjem.

Vsebina kompleta vodne črpalke:

  • Zobnik Alu ultralahek CNC, oranžno eloksiran (+ vijak)
  • Tekač CNC s povečanim pretokom, črno eloksiran
  • Os iz nerjavečega jekla
  • 2x kroglični ležaji SKF
  • Oljno tesnilo Corteco

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Vodna črpalka Stage6 R/T MK2 Piaggio - Gilera  LC

Vodna črpalka Stage6 R/T MK2 Piaggio - Gilera LC

Vodna črpalka Stage6 R/T MK2 Piaggio / Gilera  LC

Related topics on forum

23 drugi izdelki v isti kategoriji: